Kalender

27 November 2020 - 27 December 2020
 • Resolva

  Fredag den 30 oktober startar utställningen Resolva som anordnas av trejdeårsstudenterna på kandidatprogrammet i fri konst vid HDK-Valand.

  Utställningen sker i samarbete med Botaniska trädgården och består av sammanvävda verk inomhus och runtom i trädgården. Besök evenemangets Facebooksida för mer information om utställningen samt öppettider. 

  Var: Botaniska trädgården Göteborg.

  Tider:

   

 • Saco studentmässa

  Sveriges akademikers centralorganisation, Saco, anordnar en digital studentmässa mellan den 24-27 november för dig som planerar att läsa vidare och vill veta mer om hur det är att plugga på universitetet eller få hjälp med att hitta rätt utbildning.

  För mer information om studentmässan - besök Sacos hemsida.  

  Var: Online

  Tider: 08:00 – 17:00

   

 • Fönsterutställning fri konst och konsthantverk

  Studenter som examinerade från fri konst och konsthantverk på HDK-Valands kandidat- och masterprogram 2020 ställer ut sin konst och konsthantverk i en gemensam fönsteruställning. 

  Utställningen sker på Olof Palmes plats på Järntorget och går att se från den 28 november till den 2 januari. 

  Besök evenemangets Facebooksida för mer information om utställningen. 

  Var: Olof Palmes plats, Göteborg.

  Tider:

   

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.