Kalender

Act! Sustainable 2018  
Måndag, 24. September 2018      

Inspieras och fördjupa din kunskap inom hållbar utveckling genom föreläsningar, workshops och andra aktiviteter. Act! Sustainable, tidigare känd som hållbarhetsveckan, är en inspirationsvecka kring hållbarhetsfrågor för studenter i Göteborg för att stärka deras engagemang kring hållbar utveckling i privatlivet, studier och yrkeslivet. 

Inspirationsveckan anordnas av Göteborgs centrum för hållbar utveckling, GMV, tillsammans med Göteborgs universitet, Chalmers och Gothenburg Students for Sustainability, GSSA, och sträcker sig mellan måndagen den 24 september till och med fredagen den 28 september.

Programpunkter, föreläsningar och aktiviteter sker över hela Göteborg. Exakta adresser och tidpunkter går att hitta i programmet.  Här kan du se programmet i sin helhet. 

Plats Göteborgs universitet och Chalmers
Mer information om Act! Sustainable 2018 finner du på www.hallbarhet.se

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.