Kalender

Fredag, 20. November 2020
 • Act Stustainable 2020

  I samarbete med Chalmers anordnar Göteborgs universitet hållbarhetsveckan Act Sustainable som bjuder på spännande föreläsningar, seminarium och workshops. 

  Mellan den 16-20 november kan du ta del hållbarhetsvecka som i år är helt digital och öppen för alla lärare, studenter, forskare och annan personal på Chalmers och Göteborgs universitet. Delar av programmet kommer också att vara öppet för allmänheten. 

  Besök Act Sustainables hemsida för att läsa mer om årets hållbarhetsvecka och programpunkterna.

  Var: Zoom.

  Tider:

   

 • Digitalt öppet hus

  HDK-Valand bjuder in till digitalt öppet hus fredag den 20 november. Ta del av information av utbildningar som ges vid HDK-Valand, smakprov från verksamheten, bekanta dig med lärare och studenter från de olika utbildningarna. 

  Besök evenemangets hemsida för mer information, programpunkter samt delta i Öppet hus. 

  Var: Online

  Tider:

   

 • Resolva

  Fredag den 30 oktober startar utställningen Resolva som anordnas av trejdeårsstudenterna på kandidatprogrammet i fri konst vid HDK-Valand.

  Utställningen sker i samarbete med Botaniska trädgården och består av sammanvävda verk inomhus och runtom i trädgården. Besök evenemangets Facebooksida för mer information om utställningen samt öppettider. 

  Var: Botaniska trädgården Göteborg.

  Tider:

   

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.