Kalender

Fredag, 11. September 2020
 • We've been sent a strange sign

  12:00 

  Studenterna vid HDK-Valands kandidat- och masterprogram i fotografi som i våras fick ställa in den traditionsenliga examensutställningen på Röda Sten och göra en digital presentation, på grund av Coronapandemin, ställer nu ut sina verk på Landskrona fotofestival.

  Utställningen We've been sent a strange sign öppnar med vernissage fredag den 4 september kl. 12-22 och avslutas med finissage söndag den 20 september kl.12-17. 

  Här kan du läsa mer om utställningen, hitta information samt öppettider. 

  Var: Borgmästaregatan 3, Landskrona

  Tider: 12:00 –

   

 • Information webinar for new students

  15:30 - 16:30 

  Gothenburg students for sustainability hub anordnar fredag den 11 september ett informations-webinarium för alla nya studenter som veta mer om hållbarhetsutveckling, hur du kan engagera dig och vilka aktiviteter som anordnas under hösten. 

  Delta i mötet på zoom genom att registrera dig via denna länk .

  Var: Zoom.

  Tider: 15:30 – 16:30

   

 • Campuskampens Digitala Fulsittning

  19:00 - 21:00 

  Fredag den 11 september anordnar Göta studentkårs Samhällsvetearsektion avslutsningssittning för alla som deltagit i Campuskampen. Sittningen sker via zoom och kommer att bjuda på utmaningar och tävlingar och kvällen avslutas sedan med att kora vinnaren av Campuskampen. 

  För mer information om Campuskampens digitala fulsittning samt länk till zoom besök evenemangets facebooksida

  Var: Zoom

  Tider: 19:00 – 21:00

   

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.