Kalender

Söndag, 13. Oktober 2019
 • Gothenburg design festival

  För tredje året i rad anordnar Högskolan för design och konsthantverk (HDK) tillsammans med Göteborg & Co, Röhsska museet, Kulturhuset Blå Stället, Göteborgs Stad med flera - Gothenburg design festival - en fullspäckad vecka med aktiviteter där nya designideér utforskas och experiment genomförs tillsammans med nationella och internationella utövare.

  Tillsammans med ett tjugotal samarbetspartners öppnar HDK upp sina lokaler och sinnen för att visa, testa, berätta och samtala om vad design kan innebära och hur den kan bidra till att skapa en mer hållbar framtid. Festivalveckans programpunkter bjuder bland annat på föreläsningar, workshops och utställningar. Du hittar programmet i sin helhet på gothenburgdesignfestival.se.

  Festivalen pågår mellan den 7 och 13 oktober.

  Var: Se respektive programpunkt.

  Tider:

   

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.