Kalender

Onsdag, 5. Juni 2019
 • "Så här jobbar vi med videoanalys inom Malmö Redhawks"

  15:15 - 16:30 

  Under vårterminen 2019 arrangerar temaforskargruppen vid institutionen för kost- och idrottsvetenskap en seminarieserie om utbildning och matchanalys. Seminarierna är gratis och riktar till forskare, tränare och andra intresserade som vill diskutera förutsättningar, resultat samt hur att påverka träning och matcher för resultatoptimering.

  Den 5 juni håller Freddie Sjöberg & Martin Filander från Malmö Redhawks i ett seminarium om hur laget jobbar med videoanalys. 

  Var: Pedagogen, Västra hamngatan 26, hus C, lokal CE04.

  Tider: 15:15 – 16:30

   

 • Språkcafé

  16:00 - 18:00 

  Varannan onsdag bjuder Göteborgs universitet in till språkcafé där du som nyanländ ges möjlighet till att lära dig svenska på ett intressant och roligt sätt genom korta föreläsningar och samtal. För dig som är svensk student eller personal vid Göteborgs universitet har du möjlighet att knyta kontakt med nya svenskar och samtala med dem så att de får tillfälle att öva på svenska språket.

  Språkcafé inleds med en föreläsning om cirka 20 minuter och därefter följer fika. Den 5 juni föreläser Håkan Thörn, professor i sociologi och arbetsvetenskap, om den svenska bostadssituationen i ett historiskt perspektiv. 

  Var: Samhällsvetenskapliga fakulteten, Rum D143, Sprängkullsgatan 23.

  Tider: 16:00 – 18:00

   

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.