Kalender

Onsdag, 27. Februari 2019
 • Lunch lecture: Is your mind sustainable?

  12:00 - 13:00 

  Together with Göta studentkår IT, Lindholmen Students for Sustainability arranges a lunch lecture series with a lecture and workshop held by Deborah Rupert. The lecture will help you explore inner sustainability and mind health. 

  To learn more about the lecture and sign up, visit the facebook event. 

  Var: Torg orange, House Patricia, Lindholmen, Forskargången 6.

  Tider: 12:00 – 13:00

   

 • Akademihälsan: Våga tala-kurs

  15:00 - 17:00 

  Våga tala-kursen vänder sig till dig som känner obehag och oro för att tala inför grupp, och vill få hjälp och verktyg för att kunna hantera det. Kursen leds av Susanne Evertsson, kurator, och består av fyra tillfällen där tips och teori blandas med praktiska övningar i att tala inför grupp. 

  Läs mer om kursen och hur dig anmäler dig på akademihälsans hemsida. 

  Var: Akademihälsan

  Tider: 15:00 – 17:00

   

 • Språkcafé

  16:00 - 18:00 

  Varannan tisdag bjuder Göteborgs universitet in till språkcafé där du som nyanländ ges möjlighet till att lära dig svenska på ett intressant och roligt sätt genom korta föreläsningar och samtal. För dig som är svensk student eller personal vid Göteborgs universitet har du möjlighet att knyta kontakt med nya svenskar och samtala med dem så att de får tillfälle att öva på svenska språket.

  Språkcafé inleds med en föreläsning om cirka 20 minuter och därefter följer fika. 

   

  Var: Rum D138, Sprängkullsgatan 23.

  Tider: 16:00 – 18:00

   

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.