Sista svarsdag för antagningsbesked till vårens utbildningar

Imorgon, den 17 december, är sista dagen att svara på antagningsbeskedet inför vårterminen. Om du blivit antagen eller fått en reservplats för vårens utbildningar behöver de senast imorgon via Antagning.se tacka ja eller nej till den utbildning du blivit erbjuden.

Imorgon är sista svarsdag för antagningsbeskedet inför våren. Den som har blivit antagen måste tacka ja för att få behålla sin plats på utbildningen. Man tackar också nej till de utbildnings- eller reservplatser man inte är intresserad av. Den som sökt kan ändra sitt svar fram till och med imorgon.

Systemet ser till att den som sökt inte tackar ja till för många poäng och utbildningar under en och samma termin. Efter man har svarat ja eller nej får man alltid ett bekräftelsemejl till sin e-postadress angående sitt svar.

Om man inte vill studera den utbildning man blivit antagen till måste man tacka nej direkt i svarsläget. Vill man lämna återbud efter sista svarsdag gör man det fortfarande via Antagning.se. Har man redan registrerat sig på utbildningen men vill lämna återbud behöver man kontakta universitetet eller högskolan direkt och lämna sitt återbud.

Den 22 december kommer andra och sista antagningsbeskedet, där ett urval görs utifrån svaren sökanden lämnat in tidigare. Har man då blivit antagen eller fått en reservplats behöver man inte svara.

 

 

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.