Spionen söker ny chefredaktör och ansvarig utgivare

Är du journalist med bred erfarenhet av redaktionellt arbete och arbetsledning? Trivs du med att i ditt arbete ta stort individuellt ansvar samtidigt som du är en flexibel lagspelare? Är du dessutom intresserad av utbildningsfrågor - ja, då kanske tjänsten som Spionens chefredaktör och ansvarige utgivare är något för dig!

Götheborgske Spionen är en politiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Spionen har bevakat och skildrat studenternas situation sedan 1936. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen där huvudman för föreningen är Göteborgs universitets studentkårer (Gus). Redaktionen består av två fasta tjänster samt flera frilansande skribenter och illustratörer. Spionen publicerar nyheter dagligen på webben via spionen.se samt i sina sociala medier-kanaler. Spionen är just nu i en utvecklingsprocess med fokus på publicering i digitala plattformar.

Spionen söker nu efter ny chfredaktör och ansvarig utgivare för ett vikariat där tjänsten kan komma att förlängas med en tillsvidareanställning. Gå in på annonsen via länken nedan för mer information om tjänsten och för att skicka in din ansökan. Ansökningarna hanteras löpande, så vänta inte med att skicka just din! 

https://arbetsformedlingen.se/platsbanken/annonser/25357329?fbclid=IwAR3sPB_Tbz_St3l6muB-qzVWhXZPsr5zcS98Y46wcAdJwn1wP9HjIJv9IL8

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.