Dags att nominera till Guldtummen!

Vet du någon som har gjort en betydande insats för Göteborgs studenter? Nu är det återigen dags att nominera till  Guldtummen. 

Guldtummen är Göteborgs studenters stora pris och delas ut till en person, organisation eller ett företag som har gjort något bra för stadens studenter. Prisutdelningen sker årligen på Valborg och delas ut av Spionen tillsammans med Göteborgs studentradio K103 och Chalmers kårtidning Tofsen. 

Vet du någon som du tycker har gjort sig förtjänt av Guldtummen? Skicka din nominering och motivering till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 17:e april.
 

Guldtummen

Guldtummen har delats ut sedan 2002 och mottogs då av Gudrun Balke för sitt arbete för att förbättra studenters utbildningssituation och Johan Davidsson (fredsdemonstrant).
 
Förra årets pristagare var Moa Persson som är hållbarhetskoordinator med fokus på studentmedverkan, på Göteborgs Miljövetenskapliga Centrum vid Göteborgs universitet och Chalmers.

 

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.

© Copyright 2017 - Götheborgske Spionen (och spionen.se) - Webbsida byggd i samarbete med Joomlaproffs.se