Kalender

23 Oktober 2019 - 23 November 2019
 • Musiklärarnas årliga konsert

  Torsdag den 24 oktober anordnar musiklärarstudenter vid Högskolan för scen och musik en gemensam konsert med allt från klassikt, pop och rock, improvisation samt världsmusik. 

  Musiklärarkonserten är gratis och öppen för alla men studenterna uppmanar besökare att göra en valfri donation till välgörande ändamål i samband med konserten. 

  Var: Sjöströmsalen A301, Artisten, Fågelsången 1.

  Tider: 18:00 – 20:00

   

 • Classical Music Festival

  Studenter och lärare från de klassiska musikerprogrammen, musiklärarprogrammet, kyrkomusikerprogrammet, samt masterprogrammet i orgel och relaterade klaverinstrument  vid Högskolan för scen och musik bjuder in till en tre dagar lång festival med klassisk musik. Festivalen pågår mellan den 28 oktober - 30 oktober på olika scener runtom i Göteborg. 

  Festivalen har fri entré och är öppen för alla. Klicka här för att se programmet i sin helhet. 

  Var: Göteborg.

  Tider:

   

 • Improvisation till lunch

  Musiklärarprogrammets studenter med inriktning improvisation bjuder in till lunchkonsert där de spelar ett axplock ur den aktuella repertoaren.

  Konserten har fri entré och är öppen för alla.

  Var: Lindgrensalen A302, Fågelsången 1, Artisten.

  Tider: 12:15 – 13:00

   

 • Kammarkören: Frihet

  Kammarkören vid Högskolan för scen och musik (HSM) anordnar den 31 oktober en konsert på temat frihet med musik från bland annat Tormud Tvete Vik, Laleh Pourkarim, Håkan Brandqvist och Sven-Eric Johansson.

  Klicka här för att köpa din biljett. 

  Var: Sjöströmsalen A301, Artisten, Fågelsången 1.

  Tider: 18:00 – 19:30

   

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.

© Copyright 2017 - Götheborgske Spionen (och spionen.se) - Webbsida byggd i samarbete med Joomlaproffs.se