Foto: Gadden.

Gaddat och klart för Nordens största arbetsmarknadsmässa

Gadden är Handelshögskolans i Göteborg arbetsmarknadsmässa för ekonomer, jurister, logistiker och miljövetare. Mässan som startade 1982 är störst i Norden i sitt slag och man fortsätter att växa.

– I år kommer över 4 000 studenter att besöka oss och vi har fler utställande företag och organisationer och sponsorer än något år tidigare, säger Joel Svärdskog, kommunikationsansvarig för Gadden.

Totalt 105 utställare och 125 sponsorer kommer under två dagar att finnas på Handelshögskolan för att möta studenter och parallellt anordnas föreläsningar och workshops. Några av föreläsarna i år är äventyraren Aron Andersson och medieprofilen och entreprenören Hanna Widell.

Mässan har under många år satsat på hållbarhet och fortsätter att utvecklas i samma riktning. Ett steg i denna riktning är att besökarna i år kunnat ladda ner en app som ersätter det fysiska programmet.
– Vi har även för första gången på våra 35 år en helt vegetarisk mässa. Det är vi väldigt glada över, säger Joel Svärdskog. 

Mässan startar onsdag den 8 november, klockan 10.00 och avslutas på eftermiddagen torsdag den 9 november.

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.

© Copyright 2017 - Götheborgske Spionen (och spionen.se) - Webbsida byggd i samarbete med Joomlaproffs.se