Vinn festivalpass till Clandestino festival!

Den femtonde upplagan av Clandestino Festival äger rum den 8-11 juni. Genom att delta i tävlingen kan du genom Spionen vinna två festivalpass! Svara på några enkla frågor, tagga den du vill gå med på vår Facebook - och du är med! Och självklart – gilla och följ även Clandestino festival och Spionen i sociala medier. 

Tävlingen avslutas den 22 maj och vinnare meddelas på Spionens Facebook. 

Frågor:


1. Förutom att vara i Göteborg, samarbetar festivalen med ytterligare två kommuner. En under festivaldagarna och den andra bara dagarna innan festivalen officiellt drar igång – vilka kommuner är det? 

2. Vad heter den zimbabweansk musikern, bosatt i London som sedan två år samarbetat med producenten Tøne (Basil Anthony Harewood) och är en del av NON Worldwide - ett globalt kollektiv av musiker och andra konstnärliga typer med sina rötter i Afrika? 

3. Vem av årets Clandestino-artister spelar i Masthuggskyrkan den 9 juni?

 

Glöm inte att tillsammans med tävlingssvaren även mejla oss din adress och ditt telefonnummer. Du skickar dina svar till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Mer information om festivalen hittar du här.


Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.

© Copyright 2017 - Götheborgske Spionen (och spionen.se) - Webbsida byggd i samarbete med Joomlaproffs.se