Foto: Violetta Kovacka.

Säg hej till vår tillfälliga medarbetare Jennifer!

Säg hej till Jennifer Sandberg! Hon är född i Stockholm, uppväxt i Turkiet, mellanlandade i och har nu återvänt till Göteborg och journaliststudier på JMG. Hon stannar på Spionen i några veckor under försommaren som reporter och researcher.


Varför Spionen?
– Spionen är spännande för att det är en liten redaktion med ett nischat ämne, som ändå lyckas täcka en sådan bredd av saker. 

Vad gör du när du inte är på Spionen?

– Ja haha, när inte plugget tar upp all tid då? Bland annat så engagerar jag mig som volontärarbetare på ett ankomstboende. Jag ser gärna mänskligheten i det som annars är en politiskt laddad fråga.

Hur är det att vara student vid GU?

– Jag trodde aldrig att jag skulle plugga i samma stad som jag gick gymnasiet, men jag ångrar inte mitt val. Jag gillar känslan i Göteborg av att campus är utspridda över hela stan, det är mittemellan studentstad och storstad.

Vad hoppas du att få göra när du tagit din examen?

– Jag hoppas kunna ta mig vart som helst i världen som min nyfikenhet driver mig. Och så hoppas jag på att få betalt för det också, hur nu det ska gå ihop.

Har du några sommarplaner?

– Tanken är att jag ska tillbaka till flyktinglägret Moria på Lesbos, där jag även var volontär under förra sommaren. Sen ska jag förhoppningsvis även resa med mina vänner i södra Europa. 

 

Om Spionen

Götheborgske Spionen (och spionen.se) är en partipolitiskt och religiöst obunden tidning som riktar sig till studenter och anställda vid Göteborgs universitet. Tidningen ges ut av Tidningsföreningen Götheborgske Spionen. Huvudman för föreningen är GUS, Göteborgs universitets studentkårer.

Ansvarig utgivare och chefredaktör är Aldijana Talic.

© Copyright 2017 - Götheborgske Spionen (och spionen.se) - Webbsida byggd i samarbete med Joomlaproffs.se